Particulier

Het cafeetje met terras aan de vijver en de binnenkoer kunnen afgehuurd worden voor privéfeesten. Wil u hier uw verjaardag, communie, babyborrel...vieren? U heeft de keuze uit de volledig vrije huur van de zaak, of u kan ook beroep doen op ons voor bediening van dranken en/of maaltijden. Contacteer ons voor meer info.

 

Bedrijven

Klein Zwitserland als inspriratieplek.

Bent u met uw bedrijf of enkele teamleden op zoek naar inspiratie? Treed buiten de vertrouwde kantoormuren en ga brainstormen in de natuur. Misschien bekijkt u vanaf ons terras met zicht op water de zaken vanuit een andere invalshoek?

En waarom stilzitten? Maak met je team een inspirerende wandeling langs de Zwalm en kom terug met verfrissende ideeën. Het cafeetje beschikt over wifi en beamer. Espresso, thee, water is vrij te krijgen. Wil u andere dranken of lunch, dat kan op aanvraag. Het cafe met terras is te huur per dagdeel, dag, of voor een langere periode op aanvraag. Wil u dit combineren met een teambuilding? Contacteer ons voor de verschillende opties.

 

Personeelsfeest, bedanking voor klanten, productpresentatie? Wij zorgen voor de omkadering, catering, alles kan besproken worden in overleg.